Mesaje : 38 Data de inscriere : 25/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Calan
Subiect: server file Joi Noi 25, 2010 9:56 pm
Buna Ziua , Mda Client By RedHat v1 a fost dezamagitor:). Acum am urcat pe host si serverfiles by me si clientul pt el . Odata cu lansarea Primului meu ServerFiles se lanseaza official si Client by RedHat v2. In Jocuri port numele de ToxicArea ! SAu doar toxic ! Mda ... Acum sa va povestesc despre Serverfiles Am implementat posedate si alte iteme ! de la /i 42000 incep acele armuri Nici eu nu le stiu pe toate ca is multe . Sigur e posedata 1 si posedata 2. Este un bug la teleport facut de mine din greseala . cand am tradus teleport am scricat ceva ! trebuie inloc si merge:) in npc acolo inlocuiti teleporteru si merge. Bonusuri Bune shopuri insipate din profizocker94. Este in germana deoarece lucrez mult cu epvp.de deoarece am multe materiale utile acolo
Client Download: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ServerFiles Download: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Forum Unde puteti posta problemele voastre: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau postati aici Nu fac nici un spam sau reclama e forumu official al proiectului ! Caut Staff pentru serverfiles v2 ...